banner
user_photo

Peeto to Spy.Dr ([email protected])

08.11.2010
Já jsem říkal,že je to směšný?? Taky jsem měl před rokem první high a jako trénink jsme potom chodili 36m long/ 6-8m high na Slackturn, ale prostě jsem to viděl jako trénink na vopravdovej hajlajn. Vem si kolik lidí poťapalo takovýhle lajny v Údolí bláznů...v údolíčku se to chodilo často a to bych řekl třeba 5 lidí určitě na jednu... kousek od Romanovýho baráku se taky tahá třeba v pěti přes řeku tak 15m, ale prostě tréninkovka a ne úplně háj. Já si prostě pod slovem highline představuju asi něco jinýho než ty, ale neshazuju tvoje výkony, to rozhodně ne... Přeju progres každýmu snad kromě toho ultradémona Kwjeta, protože ten už je nabušenej i bez progresu3.
Díky moc, díky
user_photo

kolouch to Spy.Dr

08.11.2010
Hele já myslím že Peetovi, Qwjetoj a i Kajochoj šlo spíš než o schazování něčích výkonů o udržení- stanovení- určitý úrovně hajlajnbooku. Sám se nad tím zamejšlím, ale co je ještě HL hodící se do "průvodce" a co už je lajna místního (ne)významu, je asi na diskuzi.
Hajlajn Zdar! Btw. Co ten Bišík?
user_photo

Spy.Dr

08.11.2010
Tak nevidim d.vod nezapsat
hajlajn kterej šlo víc lidí
(zatim jen dva, ale další už se
těšej). Každej nějak začínal a
to že je Pítko nařachanej a
chodí si dvěstě v městě a pade
ve voblacích, tak kvůli tomu
nemusí shazovat počiny jinejch
který jemu ppřipadaj směšný. To
smý ostatní. Nevidim důvod proč
mazat věci z HL booku, to radši
ať udělá Vejvis sekce třeba
podle Krajů nebo oblastí ať je
přehled, ale proč něco mazat? A
jestli ti něco Pítko překáží,
tak promiň, nerad ti kazim
přehled...
user_photo

kolouch to HL

08.11.2010
Beru to v potaz kucí1 Ríšu už jsem vymáznul a adeptů na smaz je tam víc. Jenom bych někomu nechtěl kazit radost a taky mazat jeho práci5 Nicméně do budoucna by to asi chtělo dát jakýsi kritéria pro zadávání. 7 No když už jste to nakousli: poslední dobou si pohrávám s myšlenkou nějak oddělit hajlajny od Hajlajn ( název midline se myslím neujme a je i trochu zavádějící). A důvod? Máme fungující 100+ klub, ale co tak ještě jako motivaci udělat něco jako maj Base jumpeři: Jakýsi klub long-high-vasr s krutejma podmínkama pro vstup: 100+ long, 50m high 70m wasr...nebo tak nějak?4
user_photo

Peeto to Kajoch ([email protected])

08.11.2010
Jak říkáš chlape...už jsem mu to vyčítal na Drábkách, jestli to stojí za to psát, akorát to potom trochu překáží v pěknym přehledu highline21 Tréninkovky bych z highlines booku vynechal...10
to Kolouch:nechceš snad Richard schwedler nechat mezi hajlajnama..?178
Díky, díky, díky moc
user_photo

kolouch: Silvestr na Bišíku

08.11.2010
Doplněný info ve článku6

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500