banner
user_photo

Kwjet ([email protected])

10.11.2010
tywoe Cypísku, nevim kdo seš, co seš, ale uvědom si, že tady nejsme na lezci, tak se probuď a nepruď.. jestli máš něco k věci tak oukej, ale jinak si jdi jinam.. nebo aspoň napiš kdo seš a doraž někdy na lajnu, ať se můžem osobně seznámit a víme, s kym máme tu čest.. sranda musí bejt, ale o spam nikdo nestojí.. tož čezt Q
user_photo

Spy.Dr 2 Cyp

10.11.2010
Yes, I´am Darth Vader, a celej Řáholec ti pokácim světelnym mečem, a nebudeš si mit kde tahat prádelní "Žabomyší" 21
user_photo

kolouch 2 Cyp

10.11.2010
Ok mladej to by stačilo. Díky za oživení diskuze, ale pochop- všeho moc škodí6. Seeya on the line70
user_photo

Cipísek2 jirinaprokop

10.11.2010
hele ty chorobomyslný prudící anonyme co mne napadáš. Mne zná každý malý dítě a byl jsem 39x v televizi, zato o tobě se toho moc neví na tý fotce vypadáš jak Darth Vader. Jo teď si vzpomínám, že jeden Prokop dělal kdysi tátovi na jeskyni hromosvod - to byla tehdy děsná novinka co nám záviděl i knížepán a starosta Humpál. Ten chtěl dát vzteky vykácet celej Řáholec.. uff.. ještěže to Rumcajs zarazil jinak nevím kde bych teď napínal ty lajny.
user_photo

Spy.Dr

09.11.2010
Vevrko, to bude určitě Slackprcek 2 thx Vejvis já už si řikal že to Cyp...ísek nějak zažaludoval 21
user_photo

Veverka

09.11.2010
Juuuu klucí moc se mi líbí co tu vymejšlíte a ať už to dopadne jakkoli na výsledek se moc těšim:)
Nu a když už jsme u toho těšení tak do Ostravy se též tešim....jak cip (jak by řekla jedna slackholčina)
user_photo

Vejvis to Spy.Dr

09.11.2010
ok, něco udělám a vy napíšete připomínky ... jinak to přihlášení jsem už spravil 1
user_photo

Spy.Dr

09.11.2010
hehe, koukám že chorobomyslný prudící anonymové zavítali už i k nám 3 naštestí člověk už si celkem zvykl co za havěť se v cyberprostoru vyskytuje 14

Jinak supr Vejvis že jsi zapracoval natom Chromu, a když už jsme se tak nějak shodli že by bylo dobrý to nějak rozhodit do nějakejch kategorií zkus něco provizorně udělat a nějak to společně zas doladíme, co řikáš? Jinak všim jsem si že nějak habrovalo přihlašování, po přihlášení to hodilo na stránku kde byly asi jen první tři položky z menu a dál se to nenačetlo dokud jsem nepřeklik na něco jinýho.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500