banner
user_photo

Roman

08.11.2010
Já souhlasím s Márou a Hansem.
Urban ninja line mají taky něco
do sebe, to že to není mezi
skálami ještě neznamená že se
tam človek nemůže řádně vyřádit
14. I když třeba takovou kongo
lajnu bych viděl taky spíše jako
trénink.
user_photo

Marc ([email protected])

08.11.2010
Můj osobní názor se shoduje s Hansem: Zahraniční highline nechat, ale udělat jim zvláštní sekci. Pro ty české udělat kriteria.

Co se dnešního stavu týká, asi bych nebyl tak přísný a radikální jako kolouch. Kinder line a Bišík jsou kultovky a splňují výšku, délku, a jsou to sklaní lajny, nevidím důvod mazat. Urban ninja line jako je Železniční a Kulturní bych nechal, výšku i délku to nějakou má a myslím si, že jako highline ve městě je to zajímavé.

Jediné co bych asi smazal jsou ty lesní lajny přes příkop, to mi v HL booku při vší úctě k činnosti Spy.dra a Máry nepřijde úplně vhodné. Bral bych to jako trénink, který se vám kluci minimálně na Drábkách vyplatil...
user_photo

Spy.Dr

08.11.2010
a kua proc ten google Chrom mi to
furt pise jako basnicku Vejvis?
user_photo

Spy.Dr

08.11.2010
Delejte jak myslite, ale
vzpomente si na vase slova, ze
je na case udelat sleklajnovyho
"lezce" kde si bude moc kazdej
"vest svoje virtualni deniky".
Jinak Kubajs(Yak) Grand Finale
neni stromhighline jak si furt
predstavujes. Jestli je kotvená
za stromy nebo za sutr preci
nehraje roli...Proc za kazdou
cenu chcete promazavat neco,
kdyz to neni potreba? Jakmile
Vejvis udela nejaky rozumny
filtrovani a razeni atd. tak
nebude sebemensi problem.
user_photo

malafson

08.11.2010
Takova sranda.. www.youtube.com/user… 2
user_photo

Hans to HL

08.11.2010
zahranicni bych nechal, jen je dal do samostatny sekce a pro ty nase bych nastavil jasny kriteria ktery musi splnit aby mohla byt zarazena...napada me zatim jen tohhle: vyska, delka??, verejny pristup, vhodnost dalsiho napinani apod.
user_photo

kolouch 2 Vejv

08.11.2010
Je to o tom, co má Hl book splňovat: pokud jde o to, aby si každej mohl do deníčku připsat hajlajnu kterou přejde, pak je na místě nechat tam i ty zahraniční- nebo řekněme mimo běžnej dosah- (jako je třeba Polsko, Slovensko, Sasko). Pokud jde o to - jak to maj ty Frantíci- vytvořit databázi hajlajn v Česku- tak tam nepatřej. Náš případ je ale asi ten první, takže Chorro nechat, ale ten Lost Arow???
user_photo

Vejvis to Kolouch

08.11.2010
Ty highliny v cizině bych tam klidně nechal, to jsou opravdový highline, už mám skoro hotový rozřazení highline podle oblastí, aby v tom nebyl takovej guláš, doufám že najdu co nejdřív čas abych to dodělal. Jinak ty midline, který sou spíše tréninkový bych klidně smazal ...
user_photo

kolouch 4 Q

08.11.2010
Takhle to já nevidím! HL book by měl podle mě, mít určitou úroveň, kterou ovšem vytváříme společně a je i jakýmsi reprezentantem slackline v Česku- možná to zní nadneseně, ale už to tak bude. Co bych ovšem nechtěl je, abysme se kvůli tomu hádali. Jde mi o to jak by to mělo vypadat co nejlíp a pokud budu se svým názorem sám, tak se podřídím...
user_photo

Kwjet ([email protected])

08.11.2010
Kolouchu je to tvůj web, tak si s tim dělej co chceš, já bych byl klidně pro, sice to tu možná bude chvíli vřít, ale máš moji podporu, sám bych to nenavrh, ale koneckonců, pro udržený určitý úrovně, proč ne.. a nikomu samozřejmě nic nebrání na svým webu založit novej midlajn bůk..
user_photo

kolouch

08.11.2010
Můj pohled na vymazání. Začnu svejma: Guanoline- nelze běžně chodit. Obě v El Chorru- není důvod aby byly v naší databázi stejně jako Lost Arow. Potom taky asi Kongolajna- i když tady bych se rád nechal přesvědčit že tam patří...Dále pak podle toho jak jdou za sebou - Železniční,2 kunčická, Grand finale,Hradlajn,Kulturní,Pilíře,Tyršovská a Urban Červený Harcov.
Potom je tu pár trpaslíků, dýlkou a výškou, mezi který patří Bišík a Kindrhajlajn, ty maj ale podle mě "právo" zůstat
vzhledem k významu kterej měly- maj- v historii...toť můj (radikální?) názor.
user_photo

Yak!

08.11.2010
Zajímavej odkaz na cesty do Francie:) highlinedatabase.blo…

Jinak stromhajlajnu napneš všude, myslim si že zadavat to do deníků neni třeba..
user_photo

Kwjet ([email protected])

08.11.2010
pravdu má náčelník!!
to Kolouch: dobrej nápad udělat kastu drsňáků, ale tim pádem bych kritéria udělal trochu přísnější, páč kilo dneska chodí kdekdo, tak aby to mělo pořádný grády, viděl bych to: Longline 200+ / Wasrlajn 100+ / Hajlajn 50+ .. popřípadě ještě víc, abych měl taky nějakou motivaci, páč jinak bych tam už byl zařazenej a zas bych měl útrum.. 8
co se týče vopravdickejch a nevopravdickejch hajlajn, tak na to bych se vyprd, pravda je, že midlajny bych do HL bůku nepsal, ale lajnu nad 10 m vejšky klidně, ať už je to kotvený za stromy, nebo za pořádný šutřiska.. samozřejmě záleží na svědomí každýho jedince, jestli si myslí, že jeho lajna je dostatečně významná, aby mohla bejt považovaná za hajlajnu.. třeba dejme tomu docela dlouhej ninja hajlajn na Žofín (36/6) taky není psanej v HL bůku a to si myslim, že přejít tudle potvoru není jen tak (navíc za ne uplně dobrýho osvětlení atd).. mno nic bych asi nemazal, aby nevznikly zbytečný rozepře, ale zas by asi nebylo dobrý, kdyby se HL bůk začal plnit midlajnama (tj. do 10 m vejšky) - to bych byl schopnej pochopit leda u lajn, který svojí expozicí kladou nároky na psychosetup v hlavě podobný, jako u "velkejch" hajlajn.. tzn. ne někde v ďolíku, ale pěkně na kopci, s výhledem atd.. koneckonců, hajlajn je jasně definovanej - nad 10 m vejšky a cokoliv menšího je prostě midlajn..
to Peeto: hehe svoje jsem si taky oddřel, řek bych že na hajlajnách mnohem víc, než takovej kosmírnej letec Voříšek a longy? ani nemluvě, těch natahanejch a nachozenejch kiláků byses taky těžko dopočítal.. ale furt si myslim, že jsem pěkná sračka, pořád se mi to klepe, takže jsem si řek, že si začnu dávat pořádný průvěsy a začnu fest trénovat, aby se to taky někam hejblo, páč takhle bysme to daleko nedotáhli..6 mno takže prostě všem přeju ať to ťape a kucí, dyk si to každej chodí hlavně pro sebe ne? takže keep on slackin' , seeya on line a hlavně slack heil Q
user_photo

Peeto to Spy.Dr ([email protected])

08.11.2010
Já jsem říkal,že je to směšný?? Taky jsem měl před rokem první high a jako trénink jsme potom chodili 36m long/ 6-8m high na Slackturn, ale prostě jsem to viděl jako trénink na vopravdovej hajlajn. Vem si kolik lidí poťapalo takovýhle lajny v Údolí bláznů...v údolíčku se to chodilo často a to bych řekl třeba 5 lidí určitě na jednu... kousek od Romanovýho baráku se taky tahá třeba v pěti přes řeku tak 15m, ale prostě tréninkovka a ne úplně háj. Já si prostě pod slovem highline představuju asi něco jinýho než ty, ale neshazuju tvoje výkony, to rozhodně ne... Přeju progres každýmu snad kromě toho ultradémona Kwjeta, protože ten už je nabušenej i bez progresu3.
Díky moc, díky
user_photo

kolouch to Spy.Dr

08.11.2010
Hele já myslím že Peetovi, Qwjetoj a i Kajochoj šlo spíš než o schazování něčích výkonů o udržení- stanovení- určitý úrovně hajlajnbooku. Sám se nad tím zamejšlím, ale co je ještě HL hodící se do "průvodce" a co už je lajna místního (ne)významu, je asi na diskuzi.
Hajlajn Zdar! Btw. Co ten Bišík?
user_photo

Spy.Dr

08.11.2010
Tak nevidim d.vod nezapsat
hajlajn kterej šlo víc lidí
(zatim jen dva, ale další už se
těšej). Každej nějak začínal a
to že je Pítko nařachanej a
chodí si dvěstě v městě a pade
ve voblacích, tak kvůli tomu
nemusí shazovat počiny jinejch
který jemu ppřipadaj směšný. To
smý ostatní. Nevidim důvod proč
mazat věci z HL booku, to radši
ať udělá Vejvis sekce třeba
podle Krajů nebo oblastí ať je
přehled, ale proč něco mazat? A
jestli ti něco Pítko překáží,
tak promiň, nerad ti kazim
přehled...
user_photo

kolouch to HL

08.11.2010
Beru to v potaz kucí1 Ríšu už jsem vymáznul a adeptů na smaz je tam víc. Jenom bych někomu nechtěl kazit radost a taky mazat jeho práci5 Nicméně do budoucna by to asi chtělo dát jakýsi kritéria pro zadávání. 7 No když už jste to nakousli: poslední dobou si pohrávám s myšlenkou nějak oddělit hajlajny od Hajlajn ( název midline se myslím neujme a je i trochu zavádějící). A důvod? Máme fungující 100+ klub, ale co tak ještě jako motivaci udělat něco jako maj Base jumpeři: Jakýsi klub long-high-vasr s krutejma podmínkama pro vstup: 100+ long, 50m high 70m wasr...nebo tak nějak?4
user_photo

Peeto to Kajoch ([email protected])

08.11.2010
Jak říkáš chlape...už jsem mu to vyčítal na Drábkách, jestli to stojí za to psát, akorát to potom trochu překáží v pěknym přehledu highline21 Tréninkovky bych z highlines booku vynechal...10
to Kolouch:nechceš snad Richard schwedler nechat mezi hajlajnama..?178
Díky, díky, díky moc
user_photo

kolouch: Silvestr na Bišíku

08.11.2010
Doplněný info ve článku6

FOTOlive

FotoLIVE
Czech Slack
Nejnovější highline
Název Délka Výška
Šachová partie 55 m 15 m