08.11.2010
pravdu má náčelník!!
to Kolouch: dobrej nápad udělat kastu drsňáků, ale tim pádem bych kritéria udělal trochu přísnější, páč kilo dneska chodí kdekdo, tak aby to mělo pořádný grády, viděl bych to: Longline 200+ / Wasrlajn 100+ / Hajlajn 50+ .. popřípadě ještě víc, abych měl taky nějakou motivaci, páč jinak bych tam už byl zařazenej a zas bych měl útrum..
co se týče vopravdickejch a nevopravdickejch hajlajn, tak na to bych se vyprd, pravda je, že midlajny bych do HL bůku nepsal, ale lajnu nad 10 m vejšky klidně, ať už je to kotvený za stromy, nebo za pořádný šutřiska.. samozřejmě záleží na svědomí každýho jedince, jestli si myslí, že jeho lajna je dostatečně významná, aby mohla bejt považovaná za hajlajnu.. třeba dejme tomu docela dlouhej ninja hajlajn na Žofín (36/6) taky není psanej v HL bůku a to si myslim, že přejít tudle potvoru není jen tak (navíc za ne uplně dobrýho osvětlení atd).. mno nic bych asi nemazal, aby nevznikly zbytečný rozepře, ale zas by asi nebylo dobrý, kdyby se HL bůk začal plnit midlajnama (tj. do 10 m vejšky) - to bych byl schopnej pochopit leda u lajn, který svojí expozicí kladou nároky na psychosetup v hlavě podobný, jako u "velkejch" hajlajn.. tzn. ne někde v ďolíku, ale pěkně na kopci, s výhledem atd.. koneckonců, hajlajn je jasně definovanej - nad 10 m vejšky a cokoliv menšího je prostě midlajn..
to Peeto: hehe svoje jsem si taky oddřel, řek bych že na hajlajnách mnohem víc, než takovej kosmírnej letec Voříšek a longy? ani nemluvě, těch natahanejch a nachozenejch kiláků byses taky těžko dopočítal.. ale furt si myslim, že jsem pěkná sračka, pořád se mi to klepe, takže jsem si řek, že si začnu dávat pořádný průvěsy a začnu fest trénovat, aby se to taky někam hejblo, páč takhle bysme to daleko nedotáhli..

mno takže prostě všem přeju ať to ťape a kucí, dyk si to každej chodí hlavně pro sebe ne? takže keep on slackin' , seeya on line a hlavně slack heil Q