22.09.2010
to Kolouch: můžeme slavit úspěch, je to v cajku
.
to Michal:s longem můžu jedině souhlasit... Ve škole končim ve dvě a hnedka potom můžu dorazit přímo na místo.. Jak to vidíš s matrošem?? Moc se mi to do školy tahat nechce, ale když nic jinýho nezbyde...
to Hejnice group: situace vypadá následovně... Kdo může, ať dorazí v pátek k Čéřovi na barák-lajna, grilování, spaní. Čéřa nakoupí maso, zeleninu a dohormady se na to složíme..zatim jsme to spočítali na nějakejch cca 10 lidí, tak kdyžtak napište někdo další, abychom s váma počítali a nakoupili víc..(já, Kolouch, Oli, Ondra, Čéřa, Marek, Voříšek, Vejvis, Stanely) vyjádřete se co chcete pít, kousek je hospoda, tak můžem natočit do džbánu nebo koupit víno...? V sobotu ráno vstanem nějak rozumně-viděl bych to na osmou a přesunem se do Hjenic. V sobotu je v plánu Ořešník...natáhnout, pochodit, možná i trochu popolízt a hlavně zevlovat. Potom záleží na dohodě, jak se spaním... Myslel jsem, že bychom mohli přespat buď u Ořešáku nebo se navečer přesunout na Cimbuří, ale jestli někdo zavelí, jdem spát ke Kolouchovi, tak je jasno
. Neděle a nejspíš i pondělí bude patřit Cimbuří. Co se týče lidí, který dorazej postupně, tak vim o Pavlovi Kovaříčkovi(neděle-Cimbu), Roman(neděle-Cimbu) Spy.Dr(Ořešník), Kajoch(podle situace), David(Ořešník)...zbytek už nevim sorry(ale napiště, aby bylo jasno). Pohrávám si s myšlenkou dát Jizerskou trilogii na jeden zátah, tudíž např. v pondělek odpo sbalit Cimbu a přesunout se na Paličník nebo to nechat na úterý... Je tu ještě možnost dole u chrámu v Hejnicích napnout nějakýho longa, ale záleží na domluvě...já bych byl klidně pro.. Teďka ještě malej technickej dotaz. Jak se dohodnem s matrošem?? Kolouchu, můžu s tebou jako s domácim počítat? Řekni co vzít navíc a vezmem navíc. Poberu klidně všechen svůj matroš, ale abychom netahali dříví do lesa a neměli všichni plný bágly železa. Dalo by se chodit po tvym vajtmedžiku
? Rozhodíme zátěž do báglů dole před výstupem, takže se nikdo nebude tahat zbytečně, jen je potřeba domluvit co a jak...Určitě budeš muset vzít prsteny, páč seš Pán prstenů
. A zbytek si řekni jak ti vyhovuje... Napiště názory na toho longa, ať s tim kdyžtak taky počítáme...můžu vzít 150. Tak jsem snad na nic nezapomněl, piště připomínky
.
Díky, díky moc