mnojo, chodit se musí, jináč by to nešlo.. tak já bych v pátek o hodinu pozdějc ráno byl na Čerňáku.. oujé? oujé! seeya Q
OK. Co takhle hajljna ve Víru: www.adrex.cz/horolez… Vezu tam s Peeta, Voříška a Romana, (osobně asi budu jen tahat točit, páč to koleno po operaci ještě nebudu chtít před sezónou zatěžovat) asi by ses vešel, v pátek ráno z LBC
. Včera to Bělidlo, dneska pochození v parku, chce to vytvořit ocelový ramena na nadcházející sezónu plnou dálek a výšek
. Nad nějakym hajlájnkem nebo midlájnkem jsem taky přemejšlel...třeba Důlnovesecká by byla příznivá pro nás ze s Liberce
. Videjko pěkný, některý zpomalený pasáže stojej za to...
díky, díky moc
mno letos chci chodit a točit, co to dá, ale mam ještě docela kupu záběrů z loňska, kdy jsem byl línej to stříhat, tak to letos nějak průběžně zpracuju, když budou hluchý místa s aktuálním materiálem.. jsem teď dva tejdny nestál na hajlajně, tak to chci příští víkend napravit, co takhle aspoň znásilnit ten midlajn plácek, jak jsi našel u Hvězdy? nebo vyrazit někam do terénu, už dlouho přemejšlim nad průzkumem Kokořínska, nikdy jsem tam nebyl, ale je tam prej mrtě různejch věží a určitě by tam nějakej hajlájnek napnout šel.. tak ať to ťape, šlak hajl Q
frips.rajce.idnes.cz… 140m jsme napli s Prakenem ve dvou na 4 SR se 60m statikou na Black skyi. Viděl bych to na brzké opakování, akorát ve více tažnejch volech, protože tohle bylo docela unavující
.
zatim já, Štěpánka a Vajíčko, vyrážíme na jedničku nad Castu...beru 50m, jibline a Vajoch asi 20m takže seeya on line klobásy
Díky moc, díky
Návrat ve středu v noci. Máme místo v autě

FOTOlive
| Název | Délka | Výška |
|---|---|---|
| Mezi dvěma světy | 90 m | 10 m |
| Šachová partie | 55 m | 15 m |
| Caro-Kann | 55 m | 15 m |
| Přechod za kilo | 100 m | 9 m |
| Vzduchotechnika 5 | 36 m | 20 m |
| Datum | Lajner | Highline |
|---|---|---|