banner
user_photo

Kwjet ([email protected])

19.11.2010
ahoj všem, měl bych tady jednu takovou docela zajímavou nabídku..
Jerry psal, že posílá do Evropy pár dvoukladek SMC (3 palcový - nejlepší kladky, který se daj sehnat) komplet za 200 eur (kladky + poštovný).. kdo by měl zájem, nechť se hlásí do mejlu, nebo tady, já jen že svoje už jedny mam a vzhledem k objednanýmu linegripu si nemyslim, že bych využil druhý, ale třeba by se tu našel někdo, kdo by zájem měl.. za tydle prachy si myslim, že je to víc než slušný, rozhodně je můžu doporučit, kvalitou převyšujou všechno ostatní co jsem kdy zkoušel atd. prostě kdo to koupí neprohloupí.. 171 tož oujé Q
user_photo

kolouch 2 Marc

19.11.2010
5 ajó. Přehlídnul jsem to5. Nicméně tou ucelenou serií s vlastní kolonkou mám na mysli odkaz v menu.Protože takhle to časem propadá do historie. Ale to je spíš na Vejvise. Zdar!
user_photo

Marc

19.11.2010
Nevím, co znamená "ucelenou serii,která by měla svojí vlastní kolonku..." ...nevím jestli sis všiml....ale je tam asi 34 videí jak na trik...což mi přijde docela dost... spoustu těch triků jsem ani neznal...
user_photo

kolouch to autor TRICK IN A MINUTE

18.11.2010
Dorej nápad s tím, jak se podle videa naučit (okoukat) triky1 Jen by to asi chtělo, pokud to má mít nějakej význam, nějakou ucelenou serii,která by měla svojí vlastní kolonku...
user_photo

Marc ([email protected])

16.11.2010
Pro opravdové nadšence slackline fotografií dávám link na fotky z 29.10.2010 kdy došlo k legendárnímu přechodu Šárecké highline...

Běžní nadšenci slackline fotografií můžou počkat až se dostanu k tomu, udělat z toho nějaký výběr, který zde samozřejmě zveřejním...

Všechny fotky zde: mmarc.rajce.idnes.cz…
user_photo

Marc ([email protected])

15.11.2010
Můžeš i na neopíčí lajně... podmínka to není... jak jsem psal - zatím by bylo fajn z toho udělat takový sdílení videí, triků atd... v pozdější fázi soutěže půjde o finální video a finální prezentaci, kde zatím není úplně určeno, jestli na gibbonu nebo libovolné lajně ( a sám to asi neurčuji ) Ale na to je zatím času dost.

Prozatím je vše zcela otevřeno a fantazii se meze nekladou, včetně prdeláčů na dynema provázku...2
user_photo

Kwjet to Marc ([email protected])

15.11.2010
týjo, to s vopicema pěkně rozjíždíte.. mam dotaz - když pošlu video, musim všechny ty ukrutný triky dělat jenom na spešl vopičí lajně, nebo můžu použít i nějakej jinej webbing? přestože jsem přes léto dvě giboní lajny vyhrál, tak jsem je ještě nepoužil (buchví proč) a ani to nemam v plánu, ale soutěže bych se docela rád zúčastnil.. tak abych pak nezjistil, že jsem diskvalifikovanej pro použití "nestandartního" materiálu.. 178 dík za info Q
user_photo

Marc ([email protected])

15.11.2010
Gibbon rozjíždí velkou video soutěž o postup na světový pohár ve slackline v roce 2011 ... více info v článku: www.slack.cz/clanek-66

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500