) lajna se tam nakonec taky objevila, takže pohoda.. ale už aby bylo teplo, těžko jsem v tomhle mrazu sbíral motivaci zvednout zadek a jít ťapat.. tož icešlak hajl Q
, pokud je to znameni tak to bych musel vyhrat nejakej jackpot ve sportce, coz by zaslouzilo aspon si vsadit...Takze te musim sklamat, Aeon zatim nekupuju a na dvoukilo zatim nepomyslim, ale neboj at prvni ci druhou udalost budes vedet jako prvni
Ty vole ty máš dost
Povinně sem teď budeš psát všechny tvý sny (teda můžeš vynechat tvoje erotický fantazie s Prakenem)
. Zdál se mi dneska sen, že Hans z Varnsdorfu přešel dvoukilo(to by byla super zpráva), potom se ale zjistilo, že ho přešel na Aeonu a nikomu neřek, že ho koupil...měl ho 400 metrů a nechtěl na svýho Aeonka nikoho pustit
a to neni v komunitě slackerů uznáváno
Jen si jsem si říkal, jestli to neni nějaký znamení a ten Hans ho fakt nemá, takže jak chlape
? To bych začal mít longabsťák.
mnojo, chodit se musí, jináč by to nešlo.. tak já bych v pátek o hodinu pozdějc ráno byl na Čerňáku.. oujé? oujé! seeya Q
OK. Co takhle hajljna ve Víru: www.adrex.cz/horolez… Vezu tam s Peeta, Voříška a Romana, (osobně asi budu jen tahat točit, páč to koleno po operaci ještě nebudu chtít před sezónou zatěžovat) asi by ses vešel, v pátek ráno z LBC
. Včera to Bělidlo, dneska pochození v parku, chce to vytvořit ocelový ramena na nadcházející sezónu plnou dálek a výšek
. Nad nějakym hajlájnkem nebo midlájnkem jsem taky přemejšlel...třeba Důlnovesecká by byla příznivá pro nás ze s Liberce
. Videjko pěkný, některý zpomalený pasáže stojej za to...
díky, díky moc
mno letos chci chodit a točit, co to dá, ale mam ještě docela kupu záběrů z loňska, kdy jsem byl línej to stříhat, tak to letos nějak průběžně zpracuju, když budou hluchý místa s aktuálním materiálem.. jsem teď dva tejdny nestál na hajlajně, tak to chci příští víkend napravit, co takhle aspoň znásilnit ten midlajn plácek, jak jsi našel u Hvězdy? nebo vyrazit někam do terénu, už dlouho přemejšlim nad průzkumem Kokořínska, nikdy jsem tam nebyl, ale je tam prej mrtě různejch věží a určitě by tam nějakej hajlájnek napnout šel.. tak ať to ťape, šlak hajl Q
frips.rajce.idnes.cz… 140m jsme napli s Prakenem ve dvou na 4 SR se 60m statikou na Black skyi. Viděl bych to na brzké opakování, akorát ve více tažnejch volech, protože tohle bylo docela unavující
.
zatim já, Štěpánka a Vajíčko, vyrážíme na jedničku nad Castu...beru 50m, jibline a Vajoch asi 20m takže seeya on line klobásy
Díky moc, díky
Návrat ve středu v noci. Máme místo v autě
FOTOlive
| Název | Délka | Výška |
|---|---|---|
| Šachová partie | 55 m | 15 m |
| Caro-Kann | 55 m | 15 m |
| Přechod za kilo | 100 m | 9 m |
| Vzduchotechnika 5 | 36 m | 20 m |
| Lost repka pine | 30 m | 15 m |
| Datum | Lajner | Highline |
|---|---|---|