banner
user_photo

Marc to Píďa ([email protected])

24.03.2011
záleží na kladkách pokud pořídíš SMC, tak to bude o něčem jiném než na singáčích. S Vejvisem jsme napnuli na 60 statice + SR kladky 135 ve dvou, ale žádná lábuž to nebyla. Jinak nevím jak se zavináč dopracoval k teorii kilo se čtyřicítkou s rezervou 6 , to zas taková rezerva nebude, jestli vůbec. A 150 sám taky neni moc pr-el, to by Kwjet mohl vyprávět... btw na SMC kladkách + SR + CMC na vracečce a lano bylo 100m.

Podle mě 60 dobré na něco málo přes kilo. Si to spočítej podle toho, kolikrát jde lano v kladkách + starý Kajochův vzorec - kladky 10% lajny 1 Myslíš, kolik bys utáhl na šedesátce sám nebo ve více lidech??
user_photo

Vejvis to Filca

23.03.2011
To se nám s Michalem při napínání 150m na BlackSkay stalo taky, vůbec jsme nepřišli na to čím to bylo, nakonec jsme to svedli na velkej tah v lajně. Víckrát se nám to pak už nestalo, tak nevim. Jestli nemáš přetržený ty podlouhlý vlákna, tak by to ale mělo vydržet, pokud z toho nebudeš tahat nic extra dlouhýho 1
user_photo

Filca

23.03.2011
hoj, koupil jsem si lajnu Dragon natahl jsem ji dneska poprve a na konci lajny u šeklu se mi kousek lajny rozčepyřil, mate nejaky navrh co bych stim mel delat ? 1
user_photo

Zavináč

23.03.2011
Podle mě, když se čtyřicítkou se dá stovka ještě s rezervou, tak 150 ale nevim jestli sám, a nevim kolik bysis představoval kladek... vyzkoušený to překvapivě nemám, když mám 40statiku a 50m popruh.....

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500