banner
user_photo

Oli to Kolouch

14.09.2010
Takže Ostrov session takhle brzo?14 Ale jako termín je to pěknej3
user_photo

kolouch

14.09.2010
Když jsme u těch hajlajnovejch plánů: Stefan píše:6-9 oktober landcruising highline treffen in ostrov- volně přeloženo 6-9 října HL akce v Ostrově1
user_photo

Píďa

13.09.2010
Ty jo, čas na ty highline tripy mám a i hroznou chuť, ale já bych se s nima asi ještě nepopral :/
2 Kolouch: Děkuju moc! Zatím sice jen jednou napnuto, ale šlape to jako hodinky. Snad budu i já brzo šlapat tam a zpátky taky tak dobře : )
user_photo

Marc

13.09.2010
To Peeto, respektive Roman a spol. K ořešáku toho víkendu bych se rád přidal, dle času a jak to naplánujete bych asi potřeboval pošéfovat nějaký azyl u vás na dalekém severu, ale to by se snad dohodlo 1

user_photo

Kwjet ([email protected])

13.09.2010
klucí vás mam stejnak nejrači.. 24 171 3 vim, že doba jde kupředu a vývoj se zastavit nedá, ale osobně fandim spíš novejm materiálům než novejm šířkám.. ale jo, asi pláču na špatnym hrobě, co zmůže malej Karfiól proti velkejm Wopicám.. heh tak ju, užijte si Ořešák a dejte vědět, jak s tim Ostrovem tendle vejkend, budou buldry a mohly by bejt i nějaký lajny.. co takhle Doga? hmm? oujé tak seeya Q
user_photo

kolouch 2 Q

13.09.2010
No podezřelej seš i tak 14 217 m long, 56 m high osfm...je todlecto normální?6
A k tomu Géčku...to je prostě vývoj...nenaděláš nic. Já se tomu nedivím a proto jsem připravenej. Já ti čéče viděl věci: na lyžích se běhalo klasicky a kdo zabruslil byl divnej, skákalo se (na lyžích) s nohama u sebe a kdo je roztáhnul byl divnej. Kárvingy jsou taky nějaký jiný než byly lyže dřív...6 a moh bych pokračovat.
Ovšem nic to nemění na tom, že jeden palec je prostě jeden171 a kdo chce zažít skutečnej sleklajn- hig-long.bude se k němu vždycky rád vracet(zůstane u něj).1
user_photo

Peeto to Kwjet

13.09.2010
Myslim, že tě Kolouch nepochopil.. Ta parta vopičáků neni v návaznosti na Gibline. Tu tam Kolouch napnul, aby se asi kolemjdoucím pozitivnějc nahlíželo na šířku, jinak jsme tam měli svoje komentáře, neboj...napnul bych palcovku... Díky, díky moc...
user_photo

13.09.2010
naházet z cimbuří, šutrem do hlavy, nebo i jen kopanec do zadnice by stačil.. 14 bane, ať si každej dělá a chodí po čem chce, proti gustu.. jen mě tahle gibonizace udivuje, poslední dobou se kolemjdoucí v parku divěj, že ta moje lajna je nějaká tenká, že oni viděli na internetech takovou tu širokou a hned jsem tim pádem podezřelej.. od laický lůzy bych to pochopil, ale že se začnou opicovat i starý ostřílený slackeři, by mě nenapadlo.. ale třeba jenom blbě kecám.. 5 tak ať to ťape Q
user_photo

kolouch 2 Q

13.09.2010
G na kosti? Co máš dělat s partou vopičáků co furt drmolej: díky díky moc6
user_photo

13.09.2010
tywoe, Gybon už je i na Kosti jo? no to mě poser na holý záda.. 8 kam se poděl starej dobrej strejda SLACKline? to za chvíli všichni budem jíst banány a chodit po zábradlí?? 6 btw 25. jsem na akci v Písku, jinak bych se milerád přidal.. a co Cimbu? joa co tendle vejkend, chystá se někdo do Ostrova na hudybuldrkap? že bych přibalil hajlajnový cajky a něco bysme natáhli.. je tam spousta novejch směrů, co jen čekaj na napnutí.. tož šlak hajl Q
user_photo

stanely to Peeto

13.09.2010
Jsem pro. A co dát jeden den Ořešník a druhej Cimbu? 24

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500