Hele Marku, Vejvis teď lítá někde v Itošce. Klidně mi ten článek hoď do mejla, označ kam příde jaká fotka, fotky pošli v příloze a já to tam bouchnu. Dík předem. Těším se!
chtěl jsem vložit článek o HL na dogu, ale když se snažím do článku nahrát fotku, dle návodu, který tam je uveden, fotky se vůbec nevloží a celý formulář je nějaký nečinný ??? je to jen má chyba, nebo to nejde ještě i někomu jinému ???
Blíží se konec září, tak znovu připomínám Longliners Club.1 Trochu jsem ho podoplňoval o pankáče co se sami nenapsali6. Ostatní máte možnost se dopsat a taky ještě napsat připomínky, návrh loga atd. Tak do toho!slack.cz/index.php?s…
Víš jak...venku bylo vínečno až televizno, tak jsme dali akorát boulderovku a odpočinkovou pohodičku, škoda že nevyšla longline session, celkem jsem se těšil na pochození. Teďka už to s tim počasím vypadá pěkně nakokot. Aspoň ten Ořešník a trickline session s lezením...
Díky, díky moc
Mám dotaz: do kdy chcete být v těch Hejnicích? Slyšela jsem že až do úterý, kdyby bylo náhodou pěkně, tak bych možná přijela, jestli bude ještě za kým, dřív jak v neděli na oběd tpo nestihnu ....