banner
user_photo

kolouch

28.09.2010
Hele Marku, Vejvis teď lítá někde v Itošce. Klidně mi ten článek hoď do mejla, označ kam příde jaká fotka, fotky pošli v příloze a já to tam bouchnu.1 Dík předem. Těším se!
user_photo

Marc

28.09.2010
chtěl jsem vložit článek o HL na dogu, ale když se snažím do článku nahrát fotku, dle návodu, který tam je uveden, fotky se vůbec nevloží a celý formulář je nějaký nečinný ??? je to jen má chyba, nebo to nejde ještě i někomu jinému ???
user_photo

kolouch

28.09.2010
Blíží se konec září, tak znovu připomínám Longliners Club.1 Trochu jsem ho podoplňoval o pankáče co se sami nenapsali6. Ostatní máte možnost se dopsat a taky ještě napsat připomínky, návrh loga atd. Tak do toho!slack.cz/index.php?s…
user_photo

Peeto to Spy.Dr ([email protected])

28.09.2010
Víš jak...venku bylo vínečno až televizno, tak jsme dali akorát boulderovku a odpočinkovou pohodičku, škoda že nevyšla longline session, celkem jsem se těšil na pochození. Teďka už to s tim počasím vypadá pěkně nakokot111. Aspoň ten Ořešník a trickline session s lezením...
Díky, díky moc
user_photo

Spy.Dr 2 All group hejnická vikendovská

27.09.2010
Tak jak jste dopadli u Terky
pankáči? A co prochcanej day?
Cimbu bylo předpokládám nad těma
mrakama a tak tam bylo slunečno
ne? 313131
user_photo

Míra

26.09.2010
Už je to tam celé, nejen trailer171 www.sebmontaz.com/ ...a taky pár dalších super kousků pod odkazem "Highline"
user_photo

Spy.Dr 2 Peeto

24.09.2010
Takže se dá říct v 10 sraz v Hejnicích na níže udaných souřadnicích?
user_photo

Barča

24.09.2010
Mám dotaz: do kdy chcete být v těch Hejnicích? Slyšela jsem že až do úterý, kdyby bylo náhodou pěkně, tak bych možná přijela, jestli bude ještě za kým, dřív jak v neděli na oběd tpo nestihnu ....
user_photo

Kwjet ([email protected])

24.09.2010
přesně tak 1 je to taková vyšší dívčí, v případě Faith doslova.. 4

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500