banner
user_photo

Peeto to Kolouch ([email protected])

27.10.2010
Od kdy je středa a čtvrtek víkend 178?? Já jdu v pátek a sobotu do práce, ale to neznamená, že by se nedalo něco napnout v Hejnicách tož10? Navrhni a uvidíme...ale nevim jak s počasím... Díky moc, díky...buď na reelu
user_photo

kolouch 4 Pražácí

27.10.2010
Hele bando, to chcete celej vejkend tvrdnout v Paze6, nebo jak? Já jen že by měla bejt inverze- tzn. na horách slunéčko4 a ve městech zase smog14tož co tak dát poslední šanci letošnímu Cimbu, popřípadě jiný HL- Paličník, Ořešník, nebo všechny dohromady70
user_photo

Borec.Oli to Peeto

26.10.2010
Neměl ses mi ozvat?! 13 Tak koukej dovalit aspoň zítra 2
user_photo

Peeto to all ([email protected])

26.10.2010
Tak už je to jasný14 zítra v jedenáct nulnul na zadním plácku ve Stromovce a jde se tahatdvoukilíčko...21 Marek bere i něco kratšího na rozchození-135. Tož seeya there... Díky moc,díky70
user_photo

Píďa to ondrahk

26.10.2010
Ne, že bych byl na ten způsob úplně hrdej, ale pro inspiraci : )
piidha.rajce.idnes.c…
Na pevnym konci je osmička a jí protáhnutá ta lajna, ale jak mi Kwjet doporučil, dávam tam teď majlonu, aby se nedřelo lano o lano. Na tom volnym je dyneema ke karabině přivázaná normálně přes loďák a jen ještě obtočena a protahnuta, aby neprokluzovala. Samozřejmě se to dost utáhne, ale z ty karáble to pak jde vyvlíknout. Na dotahování tam mam 4mm reepku.
user_photo

ondrahk to Kwjet ([email protected])

26.10.2010
jj...presne tak....ani kotvici smyce, nic....vsechno jen tahle mrcha, trojkovej rukav kolem stromu, 6kovy nerezovy sekliky, jeden kruh a karable z expresky. ...560g i s pytlikem
user_photo

Kwjet to Ondra ([email protected])

26.10.2010
jo dopnout se nedá, ale dá se chytit do kladek.. a teď mi dochází, že ty chceš ten ultralight setup.. tak to asi jedině ten loďák no.. 1
user_photo

ondrahk to Kwjet

26.10.2010
Do dutaku jsem to akorat navliknul a jdu to testovat....kazdopadne devitkovej uzel je taky nepohyblivej = neda se vubec dopnout....z chvili prijdu a dam report, jak to dopadlo...
user_photo

Kwjet to Ondra ([email protected])

26.10.2010
a co zkusit devítkovej uzel navlečenej v duťáku (pro účely tohodle provázku bych to viděl ten tenčí od Bealu - 16 mm).. teď jsem čet na fóru ohledně pevnosti uzlů, Terry dělal několik testů a devítkovej uzel vyšel oproti osmičce o dost pevnějc, testoval to kvůli bekapu na hajlajně a nejpevnější byl právě devítkovej uzel udělanej na laně s 1'' duťákem.. on právě používá tendle provázek (amsteel/dyneema) na hajlajny jako bekap, tak tam pak polemizoval že zkusí testnout tendle uzel i na něm, aby se vidělo.. myslim, že by to stálo za to, když se to uváže normálně na laně, tak to působí dost solidním dojmem.. za pokus by to možná stálo..
user_photo

ondrahk to kolouch

26.10.2010
jo ale jinak si samozrejme velice cenim toho, cos pro me udelal :-)
user_photo

ondrahk to Kolouch

26.10.2010
Provlecu racnou...asi sem zapomnel upresnit, ze delam ultralehkej setup, kterej ma celej vazit 0.5kg ....a rasna ma sama o sobe asi 1,5 :D
user_photo

kolouch to Ondra

26.10.2010
Hele jenom kvůli tobě jsem teď vyběh ven abych učinil pokus: Jo s ráčnou hadimršku napněš jak chceš! Na jednom konci mám voko- normální uzel jako na smyci- dá se to taky zaplíst- hledej na netu: zaplétání lan.Druhej normálně provleču ráčnou a je to.1 Druhej způsob je hodit to přes dvě větve jako kšandu...
user_photo

ondrahk to majitelé slackprovázku

26.10.2010
Uz jste nekdo prisli na zpusob, jakym ho ukotvit a trochu predepnout tak, aby to na nem nezanechalo zadne stopy? Vyzkousel jsem uz celou radu zpusobu, ale zadny se mi nelibil natolik, abych se s nim chlubil. Na pevnem konci se mi zatim nejvic osvedcil motylek (uzel alpsky motyl), ktery idealne rozklada tah do 3 smeru. Ten je ale na fixni strane. Co dat ale na stranu napinaci? Zkousel jsem kotveni pomoci 4 otvoru ve vypalku a i pres celkem slusne zabrouseni hran se v tom popruh nici, takzvana grigri pro chude je o dost lepsi, ale zanechava stejne urcite stopy, ktere nejsou zrovna zadouci. Paradoxne nejlepsi cestou se ukazal asi lodak...problem je ale s jeho dotahovanim a samozrejme i povolovanim. Pak mam jeste jeden uzel, coz je neco mezi lodakem a liscakem, ale to nejde dotahovat.....Jak to pouzivaj profici?
user_photo

kolouch to Rasta

26.10.2010
Oldskúlzdar! Si mi psal nějakýho pankáče od vás, že přešel kilo-asi před měsícem. Víš aspoň jméno, datum a kolik?
user_photo

kolouch to Vejvis

26.10.2010
Hele nešlo by pod tu tabulku 100+ hodit fórum jako je pod každým článkem a tam by se zapisovaly připomínky. Jo a u Smoldy: Viper snake line: Ostrov místo asipraha. Grazzie ,graziie mille!
user_photo

malafson

26.10.2010
Hoj, jinak datum myho přechodu je 9.10 2010. dik. 2
user_photo

Vejvis to Kajoch

26.10.2010
Už to jsi ty 3
user_photo

Vejvis to Mára

26.10.2010
Jasný, to tam určitě bude, jen to teď uplně nestíhám, zatím je to spíš aby všichni napsali připomínky a postupně to tam budu dodávat 1
user_photo

Marc

26.10.2010
Kluci, dobrá práce s odkazem 100+ ... pěkné texty, srozumitelné, přehledné... palec nahoru

jen mě napadá, jestli by nebylo dobré udělat vedle toho ještě jednu tabulku s aktuálními nejlepšími výkony... například nejlepší 10, 15 nebo 20 borců... myslím, že by to mohla být dobrá motivace...
user_photo

Kajoch 2 Vejvis

26.10.2010
nevím jak jste to dokázali, ale přejmenovali jste mne na koloucha u prvního přechodu 100+ v tabulce - Chemnitz se píše s velkým "Ch" a Kolouchovo první kilo je to stejný jako moje (101m) jen později (stejný den)a na víc pokusů - pokud v tom chcete mít pořádek 21

FOTOlive

FotoLIVE
Puerto de la Cruz, Tenerife 01/2021
Nejnovější highline
Název Délka Výška
Lost repka pine 30 m 15 m
PS: "Bacha na Elišky" 100 m 80 m
Jezerní mrčba 160 m 80 m
Rána do kulí 39 m 4 m
Attraction Direct 65 m 15 m
Nejnovější přechody hl
Datum Lajner Highline