banner
user_photo

Kajoch

22.07.2010
já budu v práci, ale tos asi nechtěl slyšet 70
user_photo

Peeto to Lbc

22.07.2010
Bude dneska někdo v parku??
user_photo

Michal to Peeto

21.07.2010
já bohužel dorazím asi až v pátek navečer a odjíždět budu už v neděli večer, ale i tak si myslim, že si užijem dost :)
btw. matroš z Vesce ti dovezu zítra dopoledne do Hudyho (ať můžeš jít do parku rovnou z práce :))
user_photo

Peeto (peeto@lajny.cz)

21.07.2010
to Kwjet: a nejenom ze začátku, když se někdo podívá na tvoji profilovku21. Hele Q, kdy dorazíš na Bišík? My vyrazíme v úterý navečer, přespíme na Křižáku, ve středu plánujem lezbu a večer přejezd na Bišíček.
to all: dorazí taky někdo na before party?? Jedeme ve složení:Šárka, Roman, David, já a Oli. Omlouvám se všem čekajícím na články, ale buď jsem v práci nebo je tak hezky, že nemůžu sedět u počítače a musim bejt na lajnách nebo někde lízt. Zase je lepší si článkem něco připomenout než to mít hned po akci, no ne2??
user_photo

Kwjet to Ondra (info@slackshop.cz)

21.07.2010
super lajna, příště to určitě dáte 1 i já chválim helmu a matraci, takový věci se hlavně ze začátku hoděj.. kruhy nejsou špatný, ale z dnešního pohledu už docela překonaný, co se kotvení lajny týče.. ta karáble, co máte u kladek je mnohem lepší.. do šeklu se krásně hodí lockpin, nebo nějakej silnější pevnostní šroub (ideálně 8.8 a vejš)..
tak ať to ťape a seeya doufám na Bišíku 4 Q
user_photo

Peeto to ondra (peeto@lajny.cz)

21.07.2010
A to byla vaše první highline nebo jste už někdy něco chodili? Jako první by byl nářez chodit 26m 14. Líbí se mi madračka a helma, ale když jsem koukal na locker, tak ty kruhy nejsou zrovna moc osvědčený. Na téhle délce to nejspíš nic neudělá, ale takovej banán nebo Lockpin by se tam rozhodně hodil víc, co se týče šetrnosti k lajně. Nechci bejt hnidopich, říkám jenom svůj názor10... Jinak gratulace k takovýmu podniku, kolik vám zabrala montáž, když jste jenom dojišťovali stromy?
user_photo

ondra (ondrarypel@seznam.cz)

21.07.2010
Tak konečně přidána první hajlajna z naší kuchyně1. Sice jsem tam chtěl hodit expozici 3 ale jaksi tam je 2...144 to je fuk.
user_photo

Peeto to Ondra (peeto@lajny.cz)

21.07.2010
No ne úplně... Expozice="prostor kolem tebe"(řekněme...) Jak hluboko máš pod sebe a jak moc je to otevřený... Když seš třeba 8m vysoko a kolem jsou stromy, tak je expozice malá, ale když si představíš highline na Lost arrow www.chongonation.com… kde máš pod sebou 880m a jdeš na věž, tak je to expozice jako prase apoň na 10 hvězdiček 21 , ale dá se to trochu vzít i jako hodnocení, pokud je ta lajna fakt pěkná...

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500