banner
user_photo

Roman to Q

15.07.2010
Jel bych hrozně rád, ale pátek sobota musím jet do Chomutova na rodinou sešlost, 12 takže budu sedět někde na zadku a smutně závidět jak si užíváte hajllajny. 111 Tak ať vám vyjde počasí a pořádně si to užijte.
user_photo

Peeto ([email protected])

15.07.2010
Tak wasr projekt na Liberecký přehradě padnul. Z kostky k silnici něco pod 70 to bude...měřil jsem na googlu. Chtělo by to Michalův golfovej měřič, abychom věděli přesně... Nakonec jsem tam poslal 6 přechodů... Kajoch to dal za půlku a Kuba měl taky dost zajímavý pokusy. Počasí ideální, voda teplá. Tahala se jenom dlouhá kvůli velkýmu počtu lidí na pláži. Fotky postrádáme, protože chyběl foťák a postrádáme dvě kola protože někdo si obě profesionálně vypůjčil a zatim si je asi nechá u sebe. Takže na jednu stranu akce dobrá, na druhou úplně na pikaču.
user_photo

Kwjet to all ([email protected])

14.07.2010
čau všem, tak já nakonec jedu do Ostrova zejtra večer busem, resp. z Prahy do Ústí vlakem a pak busíkem do Tisý.. plánujete někdo, že byste dorazili? já jen ať mam představu, chtěl bych napnout nějaký nový hajlajny, když nás bude víc, tak to bude paráda, ale jestli se nikdo nepřidá, tak za mnou pak s brekem nechoďte 4 wasr se tam dá napnout taky, tak doufám, že se někdo přidá 171 tož kdyžtak dejte vědět, zatim ahoj Q
user_photo

stanely

14.07.2010
Myslim si, že dneska nikdo v parku nebude, ale na přehradě... ano 4

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500