banner
user_photo

Spy.Dr

22.08.2010
Tak bylo...AMEN171
user_photo

Peeto ([email protected])

22.08.2010
Malej raport pro nepřítomný a pro přítomný akorát pro pobavení2. Garden party se povedla ještě víc jak loni.. Závody supr, jarmark ve městě, od loni přibyly nějaký lajny-50,75,150 a zase jsme napli kilo. Posunutí osobáčků-106(možná 107, možná 105, bylo to jen o strom vedle, ale téměř stejný)Pavel, Stanely, 150-Stanely zase posunul171, Vejvis, Michal. Potom taky někdo na kratších, ale to už jsem nějak nestíhal registrovat, nevim jestli jsem někoho nevynechal... No a pak to přišlo...napínali jsme metrmetrmetrmetrmetr...metr, prostě 201 a když už jsme si mysleli, že by to mohlo bejt oukej, tak nejtěžší hovado, tj. já jsem šel prubnout půlku a málem jsem o nejednu svojí půlku přišel, když mi za zádama v sedu na prdeli dvoukilo udělalo "MRD" a namotalo se na mě. Šortky a trenky na hadry, tetování na nohách, zadku, zádech, krku, trochu i ksichtu. No hustokrutopřísnej zážitek..jak někdo říká: zážitek nemusí bejt pozitivní, hlavně že je silnej a tohle silně zabolelo21 zajímavý pocity, když si tě to voloupe jak vořezávátko... Naštěstí bez železa, takže to jenom poškodilo, popálilo a tak70... Škoda nepřítomnosti kamery, mohli jsme se potom aspoň válet na zemi po následnym nekončícím opakování toho, jak se tam chvíli svíjim s lajnou kolem celýho těla, zvedne se prach a potom už jenom tančim bolestný valčíček za vlastního ústního doprovodu...naja, prdel musí bejt... Samozřejmě škoda nepřítomnejch stálic sleklajnový scény z jakejchkoli důvodů, tož doufám, že se všichni sejdem v Teplicích..31
user_photo

Roman

22.08.2010
Přesně tak Dědánku kde jsi byl ?
12 Mimochodem kdy razíš do
Teplic ? .... Jojo garden párty
povedená skvěle strávenej víkend
4
user_photo

Spy.Dr

22.08.2010
stenly251 - tys byl dneska
hustej

longovej den opravdu vydarenej
az na zaver kdy nam prdlo
dvoukilo kdyz si na nej sedul
peeto a to tak ze mu to rosaplo
kratasy trenky a skoro i
prdel...nastesti je celej171
Jinak gardenparty vydarena na
jednicku s hvezdickou, jedinou
chybu to melo - Dedanek nam
chybel s kamerou... co Kolouchu?
kde ses flakal? Fotr vsech lajn?
21
user_photo

stanely

22.08.2010
Dneska prima den jak sviň 16, slušná příležitost vylepšit si rekordy v Sobotce. Padly spousty rekordů. Mně se podařilo vylepšit si rekord hned nadvakrát 21, super
user_photo

kolouch2 G

22.08.2010
No jasan! Do Čorákova mám v plánu vysílat celý stádo poštovních Cargo holubů ( nachytal jsem si je onehdá ve Slonovinový věži na Kosti). Takže každej sudej tejden v pondělí a ve čtvrtek letěj směr Espaňa. 21 Nazpátek, aby byli vytížený, ponesou nějaký vejce, či co 14

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500