22.08.2010
Malej raport pro nepřítomný a pro přítomný akorát pro pobavení
. Garden party se povedla ještě víc jak loni.. Závody supr, jarmark ve městě, od loni přibyly nějaký lajny-50,75,150 a zase jsme napli kilo. Posunutí osobáčků-106(možná 107, možná 105, bylo to jen o strom vedle, ale téměř stejný)Pavel, Stanely, 150-Stanely zase posunul
, Vejvis, Michal. Potom taky někdo na kratších, ale to už jsem nějak nestíhal registrovat, nevim jestli jsem někoho nevynechal... No a pak to přišlo...napínali jsme metrmetrmetrmetrmetr...metr, prostě 201 a když už jsme si mysleli, že by to mohlo bejt oukej, tak nejtěžší hovado, tj. já jsem šel prubnout půlku a málem jsem o nejednu svojí půlku přišel, když mi za zádama v sedu na prdeli dvoukilo udělalo "MRD" a namotalo se na mě. Šortky a trenky na hadry, tetování na nohách, zadku, zádech, krku, trochu i ksichtu. No hustokrutopřísnej zážitek..jak někdo říká: zážitek nemusí bejt pozitivní, hlavně že je silnej a tohle silně zabolelo
zajímavý pocity, když si tě to voloupe jak vořezávátko... Naštěstí bez železa, takže to jenom poškodilo, popálilo a tak
... Škoda nepřítomnosti kamery, mohli jsme se potom aspoň válet na zemi po následnym nekončícím opakování toho, jak se tam chvíli svíjim s lajnou kolem celýho těla, zvedne se prach a potom už jenom tančim bolestný valčíček za vlastního ústního doprovodu...naja, prdel musí bejt... Samozřejmě škoda nepřítomnejch stálic sleklajnový scény z jakejchkoli důvodů, tož doufám, že se všichni sejdem v Teplicích..