Oukej, tak já dovalim disk a bude
Co zítra? 
někdy je docela sranda chodit za větru, při takovejchhle výkyvech to už je ale docela nepraktický.. nicméně si nemyslim, že by byl problém s pevností, člověk je akorát trochu vypsychovanej, protože neví, co má čekat.. a teď si vem, co dělá lajna, když takhle zafouká, ale místo 65 m má třeba 217
alias Nafoukanej chlapeček, tam taky dělala lajny psí kusy a to ani nebyl takovej vítr (nebo loňská Šárinka, viď Kolouchu, to bylo srandy..
) vono totiž hodně záleží na úhlu pod kterym fouká vítr, někdy fičí jak blázen a lajna se ani nehne a někdy fouká jen tak zlehýnka a člověk se bojí k potvoře jenom přiblížit.. njn halt podzim je tu a s ním i strejda větříček.. doporučuju najít novej plácek, na kopcích bejvá větrno častějc, než by si člověk přál..

Doval disk a já ti to tam šoupnu a nebo řekni které akce a vypálím :-)
) hlavní výhodu linegripu vidim u těch hajlajn a ve chvíli kdy potřebuješ napnout lajn víc (jak už jsem psal) investice 4500,- je ve srovnání s cenou pořádnýho kladkostroje (teď jsem počítal cenu mýho kladkostroje, se kterym jsem si napnul 150 m sám - dostal jsem se na cca 18 000,- káčé) zanedbatelná.. osobně řetězový hupcuky moc nemusim, hlavně kvůli hmotnosti, kladky mi přijdou mnohem operativnější, daj se různě kombinovat, skladát a rozkládat a jejich váha se dá při nějakym větším projektu (hajlajn v horách) rozložit do víc báglů.. nicméně linegrip už jsem si objednal, je to jedna z mála užitečnejch věciček, co mi ze sortimentu slack hardwaru ještě chybí a jeho využití vidim na příští rok víc než potřebný..
tak přeju pevný nervy při stěhování a pevný lajny při chození, zatim ahoj Q
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
error 500