Co se týče používanýho matroše je to celkem věc každýho...i když...teoreticky: dva si napnou Hl, projdou se a nic se nestane, pude kolem nědo: " jé Hl to znám můžu si to vyzkoušet?" Jasan!... a něco selže a dojde k úrazu...zodpovědnost je na čí straně? (nebo jinak- teď na Drábskejch-moje a Spydrovi cajky, montujeme to ještě s Jindřichem a Markem, lajna rupne, selže backup, co já vím ...pod někým kdo ani nemontoval a ani ten matroš není jeho...)
Takovejch scénářů se dá vymyslet mrtě a to ještě nemluvím o fesťáku třeba na Bišíku...Takže mi z toho plyne jednoznačně: chtělo by to asi někoho kdo se trochu vyzná v zákonech a má na to papír...aspoň ze s Plzně
konečně se rozjíždí diskuze a to je gut!Co se HL týče jsem taky spíš pro pár řádek ohledně ochrany hentej přírody a certifikáty nechat zlatníkům...
Smolda mi dneska řikal, že už to měl vloni všechno sepsaný, ale nějak jsme se k tomu nedokopali, tak já ho zkusim poprosit o nějakou konzultaci..
páč jinak co se stanov týče aby to nějak fungovalo, tak my stejnak vymyslíme prd, páč nejsme stanovený stanováři.. to by chtělo právníka, nebo nějakou podobnou zvěřenu..
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
error 500